KUKKASEPPELEET

Kukkaseppele kurssi

Kukkaseppele sopii Juhannukseen festareille ja mihin tahansa kesän juhliin

Järjestämme liikkeessämme Vantaalla, Tikkurilassa kursseja missä opit tekemään oman näköisen kukkaseppeleen. Jokaisen seppele on aina erilainen sekä jokaiselle kurssilla riippuen sesongin kukista, aina on vähän erilaiset materiaalit.

Yrityksille sekä ystäväporukoille räätälöimme myös omia kukkaseppelekursseja. Kysy lisää info@kauneusstudiogo.fi.

Kurssi kestää 1.5h, opastus yhden kauniin seppeleen tekoon itsellesi tai lahjaksi. Sinun ei tarvitse olla mikään taitaja ennestään. Opit kyllä tekemään oman näköisen seppeleen. Rautalanka jos pysyy kädessäsi pystyt kyllä tekemään kauniinkin luomuksen.

Ilmoittautumiset kauneusstudiogo@gmail.com / 0405682776 viestillä, soittamalla 0505682776 tai Instagaramin tai Facebookin kautta viestillä.

Kurssin vetäjänä toimiva Kirsi on käsityö alan ammattilainen, muttei floristin koulutusta, tällä kurssilla ei opiskella kukista, vain enempi miten hyödyntää kauniita kukkia kauneuteen.

Lisätietoja tapahtumasta ja kellonajoista ym KauneusStudio Go facebook sivuilta

Seuraavat kurssit:

Voit kysyä porukallesi omaa kurssia info@kauneusstudiogo.fi

Hinta 43€/ hlö kukkaseppelekurssi

sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa viestillä

info@kauneusstudiogo.fi

kauneusstudiogo@gmail.com

Kesäjuhlat ja kukkaseppeleet

Kesäjuhliin kukkaseppeleitä aitoja kukkia hiuksiin. Kampauksen yhteyteen voit yhdistää kauniita aitoja kukkia.

Kesä tulossa ja juhlia paljon tiedossa. Kesällä voit tulla liikkeeseen tekemään oman kukkaseppeleen sesongin kukista. Opastamme seppeleen, pannan tai pinnin teossa. Itse tehty seppele kestää 3-5 päivää jääkaapissa kostutettuna oikein säilytettynä.

Seppeleen tekoon sinun ensikertalaisena tarvitsee varata 1,5h aikaa, jos aikaisempaa kokemusta silloin saatat selvitä 1h. Ja jos olet jo tehnyt enempi 30-45min varmastikin riittää.