KAMPAAMOPALVELUT

Työskentelemme laadukkailla ja innovatiivisilla L’Oréalin (Kirsi). Sarjasta löytyvät niin värit, vaalennusaineet kuin viimeistely tuotteet.

Helpottaaksemme päivittäisiä hiustenhoito rutiineja, myyntituotteistamme löytyy L´Oréalin, Redkenin sekä Simin DS shampoita ja  hoitoaineita sekä K18 hoitoaine, ja viimeistelyaineissa meillä myös Eleven Australia. Lisäksi  Lorealin tumman tyvikasvun peittävät suihkeet. Four Reasonin värin ylläpitävät shampoo ja hoitoaine. Näillä shampoilla saat ylläpidettyä sekä kirkastettua värejä kuten ruusukulta (rosegold), punaisen (red), rose pinkeille, harmaa (platinium), vaaleat kuparit (apricot), vaaleanruskeille (Bronze), ruskeiden hiusten (chocolate). Hoitoaineet vanilla, latte, silver, pearl, champagne, caramel, toffee, copper, redcopper, ruskeille hiuksille mahogany, chocolate, coffee, graphite. Hoitoaineet on vähemmällä pigmentillä nämä sopivat  hyvin koko ajan käytetyiksi ja hoitavat hiusta ja shampoot sisältävät pigmenttejä paljon enempi eli näillä voit saada värin kirkkaammaksi vaikka olisikin jo haalistunut melkein kokonaan pois. Kysy lisää sen hetkisestä sävy tarjonnasta.

Oletko jo tutustunut mahtavaan Simin hajusteettomaan Suomalaiseen DS- kampaamotuotesarjaan? Tuoteperheeseen kuuluu hoitosarja ja viimeistely tuotteet. Muista mainita konsultointi vaiheessa jos toivot meidän käyttävän hajusteettomia tuotteita juuri sinulle. Kampaamomme ei ole täysin hajusteeton.

Kellastuuko viileät vaaleat hiukset värjäysten välillä?

Tässä  pari vinkkiä miten pidät viileät vaaleat hiukset viileinä. Sim DS blond shampoo ja hoitoaine ovat todella hyviä vaalean hiuksen värin ylläpito tuotteita. Käytä blond shampoota noin 1-2 kertaa viikkoon, hoitoainetta joka kerta. Sim DS mineral removing (syväpuhdistava) shampoo sopii käytettäväksi 1-2 kertaa kuussa, poistamaan hiuksesta muotoilutuotteiden jäämät sekä epäpuhtaudet. Hiusväristä tulee kirkkaampi sekä eloisampi. Vaaleista hiuksista on hyvä pitää huolta värjäysten välillä. Tällä tavalla pääset nauttimaan laitetusta väristä koko värjäys välin, eikä kauniit vaaleat hiukset kellastu. Lorealin Chroma creme violetti ja sininen shampoot on tulleet uutuutena, hyvä taittamaan sävyä. Löytyy myös vihreä shampoo mikä on tarkoitettu ruskeille viileille hiuksille.

Autamme mielellämme juuri sinun hiuksille sopivat tuotteet.

Voit myös varata ilmaisen konsultointi ajan hinnan arviointiin 0505682776.

Raidat ja sävytys
Raidat ja leikkaus vaaleathiukset -Kirsi
Vaaleat ja pari tummempaa raitaa
Raidat je leikkaus vaaleathiukset. Juhlakampaus, nutturakampaus -Kirsi
Juhlakampaus

KauneusStudio Go:n kampaamopalvelut

Esimerkkihintoja:

  • Kampaamoleikkaus 45 €
  • Mallin muutos leikkaus 52 €
  • Väri ja leikkaus lyhyet hiukset 113 €

Lue lisää muista kampaamopalveluistamme hinnastosta.