Geelikynnet/ geelilakkaus

Palveluihimme kuuluvat geelikynnet ja geelilakkaus sekä todella kevyt oman kynnen vahvistus. Teemme myös varpaiden kynsien geelauksia (voi korjata vaurioitunutta kynttä) ja geelilaukkauksia. Tästä pääset hinnastoon. Voit tutustua töihimme tarkemmin Instagramin puolella.

Uv-kovetteinen lakkaus

Rakennekynnet

LCN- ja Mereneid- rakennekynnet ovat kauniit, kestävät ja turvalliset geelikynnet. LCN Menetelmä on ollut markkinoilla jo vuodesta 1988 ja se perustuu hammaslääketieteessä käytettäviin UV-valokovetteisiin paikkamateriaaleihin. LCN ja Mereneid on laadukkaita sarjoja, mitkä on kehitetty vahvistamaan ja edistämään käsien ja jalkojen kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia.

nail boost

Luonnon kynnen kevyt vahvistus

Mereneid manikyyrigeeli suojaa ja tasapainottaa luonnonkynttä, antaen samalla sille tukea ja vahvuutta. Mereneid geelilakka antaa myös värilakalle hyvän pohjan haluttaessa. Kun kynsi on suojattu, voit lakata kynnet niin usein kun haluat. Voit kasvattaa lakan pois tai uusia n. 3-5 viikon välein. Hinta 25 €. Edellisen geelilakan poisto +10 € huollon yhteydessä.

Wilde Pedique – Varpaiden kynsien geelaus

Varpaankynnen geelaus sopii kaikille, niin terveille kuin ongelmista kärsiville varpaankynsille. Hyvin hoidetut ja kauniit jalat ovat tärkeät, eteenkin kesäisin, jolloin kävellään avosandaaleilla tai jopa ilman kenkiä. Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Katso lisää kuvia.

Varpaidenkynsien geelilakkaus 55 €, Wilde Pedique 70€ varpaidenkynsien geelaus.

Visual_Foot2011_LowRes