Kauneusstudio GO:n huipputiimi Kirsi ja Marjut toivottavat sinut tervetulleeksi!

 

Kirsi
040 5682 776

Kirsi on taidokas kynsimuotoilija, parturi-kampaaja sekä meikkaaja. Hänen käsissään onnistuvat niin hiustenpidennykset, kampaukset, ripsipermanentit, ripsien ja kulmien värjäykset kuin myös Wilde Pedique -geelaukset varpaankynsiin.
Kampaukset ja meikkaukset ja vaalennukset on tällä hetkellä intohimo ja näihin haluan panostaa koulutuksissa.
Tervetuloa penkkiini!
Omat instagramin sivuni ja intohimoja voit seurailla täältä!

Rosalba
0505682776

Rosalba on mahtava pitkä aikainen rakenne/geelikynsien tekijä, on tehnyt pitkään myös ripsienpidennyksiä ja näitä palveluita hän on tehnyt myös Italiassa vuoteen 2021 asti mutta nyt olemme saaneet hänet taas tänne Suomeen 5 vuoden Italiassa olon jälkeen. Hänen palveluihin meillä KauneusStudio Go:ssa kuuluu edellä mainittujen lisäksi kulmien laminointi sekä ripsien kestotaivutus ja värjäykset.
Tervetuloa pirteän Rosalban penkkiin hänen arkea sekä intohimoja voit seurailla myös instagramista.

Marjut
0505682776

Marjutin mahtavassa käsittelyssä saat kauniita leikkauksia sekä värjäyksiä. Hän on pitkän linjan kampaaja miltä löytyy meidän kampaamosta permanentit. Pidennyshiusten teippien ja sinettien taitajana myös mahtava.
Häneltä luonnistuu myös kauniit vaalennukset ja vaaleat hiukset myös kauniilla sävytyksellä.

?
0405682776

Voisitko se olla Sinä?
Etsimme mahtavalla ammattitaidolla elämän ilolla ja innokkuudella sekä huolellisuudella varustettua Ripsientekijää, Jalkahoitajaa, Pigmentoijaa, Kampaajaa, Meikkaajaa, Kynsientekijää ym Kauneuden alan ammattilaista?
Ota yhteyttä kirsi.karivesi@gmail.com 0405682776 laita viestiä