Tervetuloa miehet, naiset ja lapset – kaiken ikäiset. Meiltä löydät palvelut koko perheelle.

Tule käymään tai soita ja kysy lisää. Henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri Sinun tarpeitasi vastaavan palvelut.

Teemme myös meikkaus & kampaus -kotikäyntejä.

KAMPAAMOPALVELUT

Tarjoamme laaja-alaiset kampaamopalvelut mm. hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset, hiusten pidennykset sekä hiuspohjan hoitoja. Lue lisää.

PARTURIPALVELUT

Miesten hiustenleikkuakset ja parranajot. Lue lisää.

GEELIKYNNET

Käytössämme on LCN käsienhoitotuotesarja sekä LCN Wilde Pedique varpaankynsien geelaukseen.   Lue lisää.

RIPSIENPIDENNYKSET

Anni tekee meillä taidokkaasti ripsienpidennyksiä LashLoversilla.

AVOINNA VUOKRATUOLIPAIKKA – ETSIMME JOUKKOOMME AMMATTITAITOISTA JA KOKENUTTA RIPSIENTEKIJÄÄ. Ole yhteydessä tai vinkkaa avoimesta paikasta Ystävällesi. Yhteydenotot kirsi.karivesi@gmail.com

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset teemme laadukkailla Simply Naturalin, HairTalkin sekä BP-Hairin hiuksilla, joko sinetti- tai teippikiinnityksellä tai uudella ompelutekniikalla. Ota yhteyttä Kirsiin ja kysy konsultaatiota. Lue lisää.

MICROBLADING

Oletko haaveillut kauniista, luonnollisista kulmista, jotka ovat samalla huolettomat ja kestävät? Uusi microblading kulmapikmentointi voisi olla vastaus toiveeseesi. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, kerromme sinulle mielellämme uudesta palvelustamme. Lue lisää

Lisätietoja Annilta suoraan 0449744884 Annin Ripsihuone sivulta facebookista ja instagramista

MEIKIT

Onpa kyse päivä-, ilta- tai häämeikistä, löydät kaikki saman katon alta. Lue lisää.

HÄÄT

Haluatko tehdä hääpäivästäsi vielä ikimuistoisemman? Anna meidän auttaa. Tarjoamme hääpaketteja, joissa valittavissasi on kampaus, meikki sekä geelikynnet käsiin ja varpaisiin.

Varaa koko kauneuspaletti ja anna meidän hoitaa loput, sinun tarvitsee vain rentoutua ja keskittyä suureen päivääsi. Tai halutessasi voit valita palveluista vain ne, mitkä parhaiten sopivat tarpeisiisi.. Lue lisää.

KAUNEUSTIIMI

 Voit tilata Kauneustiimimme ystäväporukalle sekä yrityksille paikanpäälle tai tiloihimme. Teemme teille meikkaukset, kampaukset, kestolakkaukset sekä stailauksia. Lue lisää

cover_SB_ARTIST loreal-paris-professional-serie-expert-tecni-art