Työskentelemme laadukkailla ja innovatiivisilla L’Oréalin tuotteilla. Sarjasta löytyvät niin värit, vaalennusaineet kuin viimeistelytkin.

NYT MYÖS MEILLÄ! Tämän vuoden hittituote – L´Oréalin itse kehittelemä, omiin väreihin tarkoitettu Smartbond hoitomenetelmä! Smartbond on tarkoitettu värin muutoksiin ja tehostamaan värin pysyvyyttä.

Valikoimaamme kuuluu myös suosittu OLAPLEX -hoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.Tämä patentoitu keksintö on rantautunut Suomeen Jenkkien markkinoilta. Kysy lisää p. 050 568 2776

Helpottaaksemme päivittäisiä hiustenhoito rutiineja, myyntituotteistamme löytyy L´Oréalin shampoita ja hoitoaineita sekä viimeistelyaineita. Lisäksi tumman tyvikasvun peittävät suihkepullot ja Smartbond 3. tuote värjäysten välillä käytettäväksi.

Oletko jo tutustunut mahtavaan L’Oréalin ProFiber -sarjaan? Tuoteperheeseen kuuluu neljä eri tasoista hoitosarjaa, joista etsimme juuri sinun hiuksillesi parhaiten sopivan. Hoidon ansioista hiuksesi näyttävät elinvoimaisilta, ilman liian hoidettua ”päätänuolevaa” lopputulosta. Upea tuote.
Lue lisää muista kampaamopalveluistamme hinnastosivulta.  hinnastosivulta.

Voit myös varata ilmaisen konsultointi ajan hinnan arviointiin 0505682776.

 

Juhlakampaus

IMG_7539JuhlakampausProfiber

 

KAUNEUSSTUDIO GO:N KAMPAAMOPALVELUT

  Esimerkki hintoja:

  • Tasaus leikkaus 30
  • Mallin muutos leikkaus 38€
  • Väri lyhyet hiukset 95€loreal-paris-professional-serie-expert-tecni-art
  • Raidat tyvi 90€
  • Rakennekäsittely lyhyet hiukset 90€
  • Lue lisää hinnoista